Blackware BV is een innovatief software-ontwikkelbedrijf, met name in het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van track & trace systemen voor productiebedrijven in de grafische industrie, veiligheidsdrukwerk, verpakkingsindustrie en farmacie.

Blackware is een onafhankelijk bedrijf, opgericht in 1993 met inmiddels meer dan 900 installaties in de hele wereld.

 

Het creatieve hart van onze organisatie wordt gevormd door ons team van ontwikkelaars. Zij zorgen voor de oplossingen voor specifiek uw problemen of wensen op het gebied van tracking and tracing. Blackware ontwikkelt ook drivers voor het gecontroleerd besturen van inkjet printers in combinatie met camera controle.

Onze systemen zijn te installeren op bestaande productielijnen in een bestaande omgeving, maar kunnen ook worden geïnstalleerd op nieuwe productielijnen eventueel nog bij de machinefabrikant.

 

Blackware heeft veel ervaring in het ontwikkelen van speciaal aangepaste software voor complexe productieprocessen waarbij tracking de hoofdrol speelt. Alle informatie wordt slim en efficiënt opgeslagen in databases, die u in staat stellen alle benodigde managementinformatie over de productie te genereren.

Partners