Blackware BV is een innovatief software-ontwikkelbedrijf, opgericht in 1993 met inmiddels meer dan 900 installaties in de hele wereld.
Wij ondersteunen onze klanten bij het oplossen van complexe tracking vraagstukken, waarbij onze oplossing wordt geïntegreerd op bestaande productiesystemen.

Het creatieve hart van onze organisatie wordt gevormd door ons team van ontwikkelaars. Zij zorgen voor de oplossingen voor je problemen of wensen op het gebied van tracking and tracing. Daarnaast ontwikkelt Blackware ook drivers voor het gecontroleerd besturen van inkjet printers in combinatie met camera controle.
Onze systemen zijn te installeren op bestaande productielijnen in een bestaande omgeving, maar kunnen ook worden geïnstalleerd op nieuwe productielijnen eventueel nog bij de machinefabrikant.

Blackware heeft veel ervaring in het ontwikkelen van speciaal toegepaste software voor complexe productieprocessen waarbij tracking de hoofdrol speelt. Alle informatie wordt slim en efficiënt opgeslagen in databases, die je in staat stelt alle benodigde managementinformatie over de productie te genereren.

Partners

Contactformulier